Pendelen - Paranormale gaven helderzienden
astroportal.eu / helderzienden / paranormale-gave-helderzienden / Pendelen /
   
  Paranormale gave Pendelen
     
 
Pendelen
Onze helderzienden beantwoorden al uw levensvragen met behulp van een pendel. Stel je vraag aan één van onze pendelende helderzienden om inzicht te krijgen in de dingen die je bezig houden of waar je het moeilijk mee hebt.

Een pendel is een metalen, glazen of houten voorwerp, meestal in de vorm van een druppel, dat aan een touw, draad of ketting hangt van 5 tot 10 centimeter lengte. Bij het pendelen houden onze helderzienden het uiteinde van het touwtje vast en bij het beantwoorden van een vraag beweegt de pendel op een zodanige wijze dat hij bevestigend of ontkennend antwoord. De vraag moet daarom zorgvuldig gesteld worden en wel op die manier dat er met ja of nee kan geantwoord worden.

Een pendelende helderziende kan ook een pendelkaart gebruiken waardoor er meer genuanceerde antwoorden mogelijk zijn. De pendel kan immers alle kanten op gaan en de kaart toont in cirkelvorm meerdere mogelijke antwoorden. Er kan ook een alfabet op de kaart afgebeeld zijn of een kans in percenten uitgedrukt.

Het werken met de pendel wordt ook radiëstesie genoemd, van het Latijnse radius of straal en het Griekse aisthesis of waarnemen. Met de pendel voelt een helderziende stralen of trillingen van al wat leeft of bestaat. De opgevangen vibraties worden door de pendelbewegingen vertaald en geven op deze manier een antwoord aan de pendelende helderziende. Pendelaars schakelen hun bewustzijn uit, m.a.w. ze zetten hun eigen gedachten, gevoelens en wensen opzij om de pendel niet te beïnvloeden zodat deze altijd een eerlijk antwoord geeft.Volgende helderzienden hebben de gave Pendelen:


Bo
Carola
Esmeralda
Godfre
Jana
Lineke
Maaike
Marry
Monique
Sammy
Sofhia
Sofie
Tineke
Veroniek
Vitta
Angelina
Ayla
Bea
Cher
Destiny
Faith
Gunter
Liesje
Madeleine
Mierke
Roos
Vera Ann
Wendy
Daisy
Lisa
Marie
Doergaa
Dorien
Violette
Antwan
Cathleen
Alena
 
   
 
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de helderzienden, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze helderzienden.  
     
     
     
 
 
  Astroportal.eu Home | Mobiele website | Werken als helderziende | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer